MINNA, KAMPAAJAMESTARI

 

Muodon Minna🌺

Olen Minna ja perustanut Hiusstudio Muodon vuonna 2012. Alalla muutaman vuosikymmenen enemmän.
MYClips Hair on oma innovaationi hiuksettomille "Vapaapäivä hiuksettomuudesta"

💇‍♀️ Kampaajan ammatissa tykkään erityisesti kohdata asiakkaita heidän hiustoiveitaan ja -haasteitaan.

📍Vahvuutenani on monipuolisuus tehdä erilaisia hiustöitä väreistä kiharoihin ja kampauksiin. Pitkä kokemus alalla on tuonut vankan pohjan ja haastaa pysymään tämän päivän hiusmuodin ilmiöissä mukana. Innostun nopeasti uusista asioista.

🎗 Viimeisin sydämen villitys on ollut innovaatio MYClips-hiukset hiuksettomille. Luomisvimma on ollut suurta viime vuosina. Saatu palaute uusista hiuksista on ollut innostavan positiivista. Kehitysideoita riittää vielä!
Tutustu MYClipseihin:
IG /FB @myclipshair ja www.myclips.fi

💥 Lataan akkujani kotona. Asun maalla ja siellä on ihmisen hyvä olla. Elämme jälleen kahden aikuisen taloutta, mikä on uusi kiva vaihe elämässä.

#️⃣ Uskon, että yhdessä olemme vahvempia. Minusta on sanottu, että pomona olen tasapuolinen, rento, huumorintajuinen, tilaa ja vastuuta antava ja joustava. Tätä kaikkea arvostan myös työkavereissani.

📸 Olen löytänyt taas virtaa tehdä hiuskuvauksia. Kaipaan työreissuja ulkomaille kollegoiden kanssa, nuuhkimaan uusia tuulia.

🧘‍♀️ Uusia harrastuksiani ovat jooga ja pertsahiihto. Kesällä heiluttelen golfmailoja omaksi ilokseni ja ulkoilusta nauttien. Kirjojen maailma on napannut mukaan. Huonoa lukemisessa on, kun uni yllättää niin nopeasti. :)

🌾 Viime kesänä virittelin "vihersormeani" ja kasvatin terassillani kirsikkatomaatteja. Haaveena olisi aloittaa jokin tanssiharrastus... ehkä joku päivä.

Jäsenenä Intercoiffure Finland ja Suomen Hiusyrittäjissä.

Copyright © 2021 Muotokampaamo | Web System & Design Pro%entti

Seuraa meitä somessa —