MYClips

MYClips -hiusklipsit tehdään käsityönä sinulle, joka haluat hyödyntää omia hiuksiasi ennen kuin ne lähtevät esimerkiksi sytostaattihoitojen vuoksi. Tuolloin hiuksettomuus yleensä on lyhytaikaista. Pitkäaikaisesti tai pysyvästi esimerkiksi alopecian vuoksi hiuksettomille MYClipsit antavat vaihtelua peruukin käyttämiselle arjen eri tilanteissa. Esimerkiksi lenkillä päähineen kanssa käytettävät klipsit säästävät omaa kuitu- tai aitohiusperuukkia hikoamiselta. Klipsit siis pidentävät peruukin pesuvälejä ja käyttöikää.

MYClips -hiusklipsit valmistetaan asiakkaan omista tai läheisen luovuttamista hiuksista. Voimme myös modifioida käytetyn aitohiusperuukin uusiokäyttöön hiusklipseiksi. Luovutuksessa hiukset letitetään, letti kiinnitetään molemmista päistä kuminauhalla kiinni ja leikataan ylemmän kuminauhan yläpuolelta poikki. Lettiä olisi hyvä olla vähintään 15-17 cm. Pisimmät letit mitä olen punonut, ovat olleet 60cm pitkät, paksut ja omanväriset. Valmista klipsiä näistä hiuksista tuli yli 100cm. Hiusten paksuus, laatu ja käsittelyt vaikuttavat siihen, kuinka paljon hiusnauhaa hiuksista voi saada. Normaalipaksuisesta ja hyväkuntoisesta hiuksesta voi tulla 50 - 80 cm hiusnauhaa. Klipsit valmistetaan käsityönä punomalla.

MYClips Finland -hiusklipsit kiinnitetään ohueen hengittävään aluspäähineeseen, jonka päälle puetaan mikä tahansa päähine - pipo, huivi, turbaani, lippis, hellehattu - käyttötarkoituksen mukaan. MYClipsit tarvitsevat aina jonkinlaisen päähineen päälle. MYClipsit eivät siis ole peruukki vaan vaihtoehto peruukille. Tavoitteena on myöhemmin saada valikoimaan myös peruukkeja. Lue lisää: www.cutrin.fi/hyvaahiusnauhoilla

#cutrinsydanmyclips
#cutrinlovesmyclips
#cutrin
@cutrinfinland
@myclipsfinland
@hiusstudiomuoto


Olen Kanta-Hämeen ja Keski-Suomen sairaanhoitopiirin palveluntuottaja. Sairaanhoitopiiriltäsi saamalla maksusitoumuksella tai palveluntuottajasopimuksella voit teettää omat MYClipsit.

Varaa oma konsultaatio aikasi Hiusstudio Muodosta 03-682 8154 / Minna, tai 050 339 1966, sähköposti Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Annan mielelläni lisätietoja. Olethan ensin yhteydessä ennen kuin lähetät lettejä nähtäviksi.

Seuraa meitä ja kuvia MYClips -hiuspäähineistä Instagramissa @myclipsfinland ja Facebookissa @mihape66


Copyright © 2021 Muotokampaamo | Web System & Design Pro%entti

Seuraa meitä somessa —