Kaupunki on vastaanottanut uuden muodon

Unelmani on toteutunut.

Hiusstudio Muoto sijaitsee Hämeenlinnan keskustassa Kasarmikadulla. Kampaamon omistajayrittäjänä saan käyttää ammattitaitoani ja ideoitani aiempaakin laajemmin. Siirrämme yhdessä Marjon ja Heinin, kahden muun seniorkampaajan kanssa, taitojamme ja tietojamme mestari-kisälli -periaatteella eteenpäin. Vastaanottavina osapuolina, mutta myös raikkaita ideoita takaisin sinkoilevina iloisina asiakaspalvelijoina, toimivat lupaavat juniorkampaajamme, Hanna ja Sanni. Tiimiämme täydentää vielä ihana freelance-maskeeraaja Tiina. Autamme kaikki innolla asiakkaitamme löytämään oman "muotonsa"

HiusStudio Muoto sai nimensä siitä, että mielestämme asiakkaat eivät ole vain irtopäitä. Sen sijaan tyyli riippuu monesta muustakin asiasta. HiusStudio Muoto auttaa asiakkaita löytämään oikean kampauksen ja meikin, joka sopii juuri hänen yksilölliseen kokonaisuuteensa.

Tarjoamme rohkeita ja muodikkaita kampauksia sekä viimeisteltyjä meikkauksia ja ripsipidennyksiä. Meille saat tulla sellaisena kuin olet, mutta meiltä lähdet pois tyylikkäänä ja viimeisteltynä.

Tule kokeilemaan uutta muotoa!

Valmiina palvelemaan juuri Sinua,
Minna Haantaus-Pekarila ja tiimi
Muoto ryhmäkuva 800x331

Ajanvaraus

Nettiajanvaraus
puh. 03 682 8154
Kaivokatu 1, Paasiaukio
13100 HÄMEENLINNA
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

 


system logo